Opinie

Ogólna ocena obiektu

10.0/10

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    10.0
  • Wyposażenie
    9.9
  • Czystość
    9.9
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    10.0

Pozostałe oceny

9.6
Anna Kozłowska, 27-07-2014

Wspaniale spędzony lipcowy weekend z mężem dziećmi i psem:) polecam miłą atmosferę cisze, spokój, bliziutko zejście do zatoki, niedaleko Władka naprawdę extra.

10.0
Szymon Grabowski, 13-01-2015

Domki bardzo dobrze wyposażone, przytulna okolica zwłaszcza do spędzania czasu z dziećmi (ogrodzona posesja, huśtawki, piaskownice, altanka z grillem itp.). Właściciele oraz ich obsługa i opieka nad gośćmi profesjonalna. Miejsce godne polecenia! Pozdrawiamy z Lubelskiego:)!

10.0
Aneta i Piotr, 12-07-2016

super miejsce i super gospodarze:) Możliwość zwiedzenia wybrzeża Helskiego - codziennie w innej miejscowości: Pokoje bardzo ładnie i wygodnie urządzone, mają swój klimat;) podwórko świetnie izoluje od świata osoby które chcą ciszy i spokoju. gra w piłkarzyki, miejsce na grilla, huśtawka, trampolina ucieszą każde dziecko. Polecam!

10.0
Karolina Siutkowska, 08-08-2016

Super miejsce dla rodziny z dziećmi i psa

10.0
Ewa D., 19-08-2016

Wspaniałe miejsce, wspaniali ludzie, i w ogóle wszystko wspaniale. Jeżdżę do Swarzewa od kilku lat. Miejsce dobre i dla młodych i dla starszych i dla rodzin z dziećmi. Gorąco polecam:)

10.0
Anna Pardela, 28-07-2019

Wspaniale, piękne, ciche, położenie Swarzewa nad kojaca zmysły Zatoką sprawia że wracamy nieustannie. Doskonale miejsce i atmosferę wprowadzają właściciele niezwykle serdeczni, uprzejmi, i bardzo życzliwi. Plac zabaw, piłkarzyki, możliwość pożyczenia i rowerów, piękny ogród o który dba gospodyni. Serdecznie polecam my napewno jeszcze nie raz wrócimy.

10.0
Cichy lolek, 08-08-2019

Super miejsce. Mili właściciele. Domek wyposażony, czysty. Lokalizacja cicha, spokojna dobry pomysl na spedzenie wakacji z dziećmi. Ściezki rowerowe, gdzie mozna bezpiecznie się poruszać. POLECAM NA 100%.

10.0
Andrea und Jürgen Schneider, 15-09-2019

Gastgeberin spricht deutsch! Niewiarygodnie mili i pomocni gospodarze! Bardzo czysto i przyjemnie urządzone. Autobusem lub rowerem można szybko dotrzeć do Pucka, Władysławowa lub półwyspu. Wrócimy!

10.0
Patrycja, 24-07-2022

Bardzo polecamy! Idealne miejsce na wypoczynek. Dobrze skomunikowane miejsce z większymi miastami jednocześnie dające ciszę i spokój. Właściciele prze fajni. W domkach czysto i ładnie. Dobry gust właścicielki widać na całym obiekcie:) Pani Bożenko do zobaczenia za rok! Katowice pozdrawiają.

Pogoda

Pogoda Swarzewo na dziś: 18-08-2022

pogoda
Noc: 23:00 - 05:00 Temperatura: 20 24 °C
pogoda
Rano: 05:00 - 11:00 Temperatura: 19 23 °C
pogoda
Dzień: 11:00 - 17:00 Temperatura: 21 30 °C
pogoda
Wieczór: 17:00 - 23:00 Temperatura: 24 30 °C